Succeskompas, richting geven aan je leven en werk beschrijft waardevolle inzichten en ook praktische methoden en handvaten om mee aan de slag te gaan. Daarmee kun je je groeiende bewustzijn ook daadwerkelijk in praktijk brengen.

Het helpt je keuzes in je leven en werk te maken die resulteren in meer innerlijke rust, geluk, succes en flow.

Als trainer begeleid ik mensen hierbij. Naast open trainingen en workshops geef ik geregeld trainingen/workshops in-company en/of voor teams.

Als er open trainingen/lezingen gepland zijn, dan vind je die hiernaarst onder agenda. Wil je gaag dat ik een presentatie, interactieve lezing, workshop of training verzorg voor jouw organisatie of netwerk, neem dan even contact op.

Lees hier reacties op trainingen/workshops ...

Succeskompas en het gedachtengoed in het boek zijn heel breed toepasbaar zoals onderstaand plaatje illustreert. Daarom stem ik mijn verhaal altijd af op de behoefte van de doelgroep.

succeskompas diensten


 

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven