Mensen met de juiste kwaliteiten in een team opnemen maakt nog niet automatisch dat dit team ook effectief is in het bereiken van haar doelstellingen. Een effectief team werkt als eenheid aan eenzelfde doelstelling. Succesvolle samenwerking kenmerkt zich doordat er een duidelijk gezamenlijk doel is dat bijdraagt aan de individuele doelen van de teamleden, dat de teamleden complementaire kwaliteiten (talenten) hebben en dezelfde waarden delen. Belangrijk is dat dit expliciet gemaakt wordt zodat verborgen agenda's boven water komen en de nadruk komt te liggen op dat wat de teamleden bindt. Zo kan men komen tot effectieve samenwerking en als team successen boeken.

De genoemde elementen vormen het Succeskompas. Door het Succeskompas van het team expliciet te maken wordt een solide basis gelegd voor zakelijk succes.

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven