Ondanks een enthousiaste start leveren veel samenwerkingen niet het gewenste resultaat op. Succesvolle samenwerkingen kenmerken zich doordat er een duidelijk gezamenlijk doel is dat bijdraagt aan de individuele doelen van de partners, dat de samenwerkingsprtners complementaire kwaliteiten (talenten) hebben en dezelfde waarden delen. Juist deze elementen vormen het Succeskompas.

Een goed begin is het halve werk.Door niet alleen de Succeskompassen van de samenwerkingspartners, maar ook van de samenwerking zelf expliciet te maken wordt een solide basis gelegd voor zakelijk succes.
Ik begeleid mensen en organisaties hierbij, waarbij niet alleen mijn tweede natuur om overal naar de essentie te zoeken, maar ook mijn inhoudelijke kennis van zaken en ervaring met samenwerkingsverbanden toepassing vindt. Het resultaat wordt vastgelegd op een Samenwerking Succeskompas Certificaat.

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven