Een startende ondernemer staat voor een groot aantal keuzes. Behalve goed inspelen op de behoeften van je klanten is het essentieel om jezelf en je organisatie goed te kennen. Dat begint met het vaststellen van jouw Succeskompas en die van je onderneming. Echt doordringen tot de essentie en afstand nemen van de dagelijkse gang van zaken is niet echter eenvoudig. Met een uitgebreide en intensieve sessie dringen we samen door tot de essentie van jouw onderneming. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ondernemers Succeskompas Certificaat. Het laat zich vertalen naar onder andere strategie en operationele doelen, de externe- en interne communicatie en de operationele bedrijfsvoering en vormt de basis voor al je zakelijke keuzes.

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven