Organisatie Succeskompas begeleiding
De elementen van het Succeskompas zijn een bindende factor in je bedrijf en geven richting aan al je keuzes. Echt doordringen tot de essentie en afstand nemen van de dagelijkse gang van zaken is niet eenvoudig. Het kan dan waardevol zijn je naar die essentie te laten begeleiden. Het is mijn tweede natuur om altijd naar de essentie te zoeken en mijn talent om mensen daarin te begeleiden. Jarenlange ervaring in leidinggevende en directiefuncties zijn daarnaast een garantie voor praktische resultaten.
Het Succeskompas vaststellen kan bij een klein bedrijf door de directeur/eigenaar, maar zal bij een groter bedrijf door een groep managers en medewerkers plaatsvinden. In beide gevallen vergroot een goede begeleiding de kwaliteit en bruikbaarheid van het eindresultaat. Het resultaat is een missie die werkelijk  verbindend (voor de medewerkers), richtinggevend (voor alle activiteiten en acties) en onderscheidend (ten opzichte van de concurrentie) is? Deze wordt vastgelegd op een Organisatie Succeskompas Certificaat. Het laat zich vertalen naar onder andere strategie en operationele doelen, de externe- en interne communicatie en de operationele bedrijfsvoering.
Na het vaststellen van het Succeskompas kan dit dan ook worden gevolgd door advies, coaching, training of interim-management om dit ook te implementeren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Reacties op Succeskompas begeleiding: 'zeer professioneel, waardevol, richtinggevend, verhelderend, levert een goede basis die keuzes maken vereenvoudigt' 
Meer reacties...

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven