Persoonlijke Succeskompas begeleiding
Hierbij wordt je begeleid bij het vaststellen van je Succeskompas.
De basis voor duurzaam succes en het maken van zinvolle keuzes is het kennen van jezelf. Je persoonlijke Succeskompas is de weerslag hiervan. Het is niet makkelijk om jezelf objectief te bekijken, laat staan de onderliggende essentie te zien. Het is mijn tweede natuur om altijd naar de essentie te zoeken en mensen daarin te begeleiden. Zo komen je onderscheidende kwaliteiten in beeld en krijg je een werkelijk richtinggevend geformuleerde persoonlijke missie. Dit helpt je de juiste keuzes te maken. Het resultaat wordt vastgelegd op een Persoonlijk Succeskompas Certificaat.
Dit kan worden gevolgd door een coachingstraject om te komen tot praktische uitvoering hiervan.

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven