Over het boek
Wat anderen over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

Succeskompas, richting geven aan je leven en werk

_ 24,50

Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen

Koop het boek nu bij:
bol.com
managementboek.nlVolg je Succeskompas naar een baan die past bij wie je echt bent

xy
Handleiding Persoonlijk Succeskompas

Download
Naar downloadpagina...

Preview


Reacties
Enkele reacties van gebruikers van de handeleiding:

"Het opstellen van het Succeskompas heeft mijn ogen geopend en tevens de motivatie gegeven om nu de stap te maken hiermee door te gaan. De handleiding is goed duidelijk opgesteld en "verplicht" je diep in jezelf te kijken en naar boven te halen wat je echt wilt (en wat je eigenlijk al heel lang weet)."

"Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor het sturen van de format van het Succeskompas en de bijbehorende handleiding. Het invullen ervan heeft al zijn werk gedaan :-), het maakt me meer bewust en brengt me dichter bij mijn kern."

"Dank voor de handleiding. Was zeker erg handig! Niet alleen voor het Succeskompas maar ook om te beschrijven waar ik als zelfstandige voor sta (tbv mijn website)" 

"Ik vond het erg leuk om mijn Succeskompas te maken. het helpt enorm om focus aan te brengen en vraagt om interessant zelfonderzoek. De handleiding was erg duidelijk en bruikbaar. Ik heb er veel aan gehad."

"Ik vind je handleiding erg goed in elkaar zitten. Lekker duidelijk, puur de essentie en handige modellen die hulp bieden."

"Bedankt voor je handleiding voor het Succeskompas. Mooie opstelling en dit ben ik nog nooit tegengekomen!"

"Ik vond het een heel mooi proces om door te gaan. Nu ik dit op papier heb staan voel ik me een stuk steviger en rustiger. Volgens mij echt het effect van het innerlijk kompas. Dankjewel hiervoor."

"In één woord perfect."

"Jouw handleiding heeft mij zeker geholpen om mijn wensen en doelen concreter te maken." 

"Het was inspirerend om mijn Succeskompas te maken. De handleiding kwam hierbij goed van pas. Het is echt een goed hulpmiddel om dingen concreet te maken. "

"Het is mooi om in dit Sucecskompas alles zo mooi bijeen te zien. Wat je drijft, hoe je dingen ziet, wat er in essentie in jezelf aanwezig is, en wat er aan potentie uit wilt! Dank je wel voor dit proces."

"Het schrijven van mijn Succeskompas heeft even wat tijd in beslag genomen, maar tijd was juist hetgene wat ik nodig had om voor mezelf duidelijker te krijgen wat ik wil op de arbeidsmarkt en hoe ik mezelf kan presenteren op een manier die bij me past en zowel zakelijk als persoonlijk is!"

"Het samenstellen van dit Succeskompas vergt wat diepgaande introspectie die het verdere verloop van mijn carrière kan bepalen. Deze tip zal zeker helpen om h.e.e.a. te bespoedigen." 


>