Succeskompas, richting geven aan je leven en werk Succeskompas
richting geven aan je leven en werk
Theo Buijsrogge

uitgeverij Quist
ISBN: 9789077983546
288 pag.
prijs € 24, 50

Bestel het boek bij bol.com of  managementboek.nl. Je hebt het dan snel in huis.
Meerdere boeken bestellen? Neem dan contact op met de uitgever voor de mogelijkheden.
Bestel je het boek bij mij, dan voorzie ik het van een persoonlijke boodschap: gepersonaliseerd boek bestellen.

Samenvatting op de achterkant van het boek:
Succeskompas, richting geven aan je leven en werk toont je de essentie van je bestaan, hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden. Om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet. Vanuit een ruimer perspectief kijk je vervolgens naar de evolutie van je essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifek doel. Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Je succeskompas volgen geeft inspiratie, passie en energie. In organisaties  leidt dit tot succesvolle producten of diensten en gemotiveerde medewerkers.

‘De samenhang van de vijf levenselementen is voor iedereen uniek als een eigen roeping. De eigen manier om ons levensprogram te beleven noemt Theo Buijsrogge het Succeskompas. Ik wens u toe met behulp van dit boek ook zelf uw Succeskompas te mogen ontdekken,’
zegt Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit in zijn voorwoord

‘Ik heb Succeskompas met heel veel enthousiasme gelezen en ben diep onder de  indruk van de integrale benadering. Het is een waardevolle bijdrage aan het leven en  werken vanuit onze  essentie,’
zegt Rogier Huffnagel, voorzitter Raad van Bestuur van Ede & Partners.

Uitgebreide informatie over het Succeskompas vind je op www.succeskompas.nl

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven