Theo BuijsroggeHet boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk werd geschreven door Theo Buijsrogge (1963).
Hij studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft en vervolgens MBA bij TSM Business School. Daarna werkte hij voor uiteenlopende bedrijven gerelateerd aan de bouw zoals: Woningcorporatie, Projectontwikkelaar, Grote projectorganisaties, Ingenieursbureaus, Constructiebureau, Adviesbureau, Aannemer, gemeenten. Hij werd heel allround doordat hij zich na zijn studie in de praktijk ook veel bezig hield met risico-analyse, financiën, juridische (contract)zaken en automatisering. Zo maakte hij carrière tot algemeen directeur, waarna hij actief werd als zelfstandig interim-manager.

Een bijzondere situatie zette in 2005 zijn leven op zijn kop en was de aanleiding zich te verdiepen in de achtergrond van menselijk gedrag en het hoe en waarom van onze ervaringen. Bij die zoektocht ging er een hele nieuwe wereld voor hem open die sterk afweek van de gangbare paradigma's en veel inzichten en verklaringen bood. Het bracht hem via de wetenschap en spiritualiteit bij de essentie van ons bestaan.

Daarbij ging het hem niet alleen om het opdoen van nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven, maar was hij vooral geïnteresseerd in de praktische toepassing hiervan. De wens om het gedachtengoed praktisch overdraagbaar te maken inspireerde hem het op te schrijven. Zo ontstond het boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk. Het geeft een integraal inzicht, van de essentie van ons bestaan tot de praktische toepassing hiervan voor mensen en organisaties.
Met zijn nieuw verworven inzichten verzorgt hij nu naast interim-management ook advies, coaching en training.

Zijn eigen Succeskompas ziet er als volgt uit:

Doel
Vanuit mijn eigen kracht leven en daarmee verbinden met anderen.

Talenten
- complexiteit eenvoudig en praktisch hanteerbaar maken
- verbinden
- leergierig
- doelgericht
- mensen en zaken vanuit verschillende perspectieven zien 

Waarden
- integriteit
- vrijheid
- verantwoordelijkheid
- persoonlijke ontwikkeling

Missie

Ik, Theo Buijsrogge, ben zelfstandig ondernemer en creëer groeimogelijkheden voor mezelf en anderen door, in de rol van 'navigator', mensen en organisaties te verbinden en te helpen door te dringen tot de essentie en van daaruit te (laten) handelen.

Mijn verbindingen met anderen zijn echt en hebben inhoud.

Ik ben mezelf, sta in mijn kracht en leef vanuit mijn essentie, waardoor anderen bij mij ook helemaal zichzelf kunnen zijn.

Ik heb een liefdevolle  en hechte band  met mijn partner en kinderen waarin wij helemaal onszelf kunnen zijn en die ons stimuleert het beste van onzelf te laten zien.

Ik leef en werk in een comfortabele omgeving die voor mij zowel rustgevend als stimulerend is.

 

 

Vanuit mijn eigen kracht leven en daarmee verbinden met anderen.

Gratis eboek en nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis eboek van Succeskompas! Meer dan 100 pagina's inzichten en pratische toepassingen .

 

Wat lezers over het boek zeggen:

indrukwekkend, praktisch, helder, legt verbanden, laat essentie van keuzes zien, reikt inzichten aan, getuigt van wijsheid, een aanrader!

'Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt omdat het zo helder de essentie weergeeft van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven'

meer reacties...

succeskompas-boekkaft

€ 20,00
Het boek bevat de codes voor het gratis downloaden van handleidingen.
Koop het boek nu bij:

managementboek.nl
bol.nl
of

bestel hier een
gepersonaliseerd exemplaar
 


 
Lees voor verdere verdieping het boek dat ik als medeauteur schreef: Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid op het niveau van je Zijn.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95
Lees meer op
www.michaelinzicht.nl

of

bestel hier een gepersonaliseerd exemplaar van beide boeken

Ga naar boven